€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:
Turneul final al EURO 2019 la fotbal U21

Ianis Hagi, evoluție excelentă în victoria cu Croația

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Debut excelent pentru naționala de fotbal-tineret a României la turneul final al Campionatului European U21. 
În San Marino, tricolorii mici au învins, cu scorul de 4-1 (2-1), naționala Croației, Ianis Hagi fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Căpitanul Viitorului a marcat golul de 2-0, în min. 14, pentru ca, în repriza secundă, să trimită balonul în bara transversală, din lovitură liberă. 


Tudor Băluță, care va juca din vară la Brighton, în Premier League, a reușit de asemenea un gol spectaculos, finalizând o acțiune personală. 


În echipa de start folosită de selecționerul Mirel Rădoi s-au mai aflat alți doi foști jucători crescuți la Academia Hagi: Alexandru Cicâldău și Cristian Manea, în timp ce Florinel Coman, alt produs al Academiei Hagi, a intrat pe teren în min. 73. 
Pe banca de rezerve s-au aflat alți cinci foști sau actuali jucători ai Viitorului: Radu Boboc, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Dragoș Nedelcu și Cătălin Căbuz. 


Pentru România, urmează alte două meciuri tari, în Grupa C a EURO 2019: pe 21 iunie, cu Anglia (Cesena, ora 19.30), și pe 24 iunie, cu Franța (Cesena, ora 22.00), ambele transmise în direct de Televiziunea Română. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7908 secunde