Ianis Hagi, convocat în premieră la Naționala României

173
Ianis Hagi, convocat în premieră la Naționala României - ianis-1541779383.jpg

Articole de la același autor

Pentru Ianis Hagi, se apropie cu pași mari primul meci oficial în postura de jucător al echipei naționale de seniori a României. Vestea i-a fost dată mijlocașului Viitorului, vineri, când selecționerul Cosmin Contra a anunțat lotul cu care va înfrunta Lituania și Muntenegru, în Liga Națiunilor.

De la FC Viitorul, a mai fost convocat tânărul Tudor Băluță și nu lipsesc foștii jucători ai clubului constănțean Cristian Manea, Romario Benzar, Alin Toșca, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mitriță sau George Țucudean.

Naționala României întâlnește Lituania, pe 17 noiembrie (ora 21.45), pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, și Muntenegru, pe 20 noiembrie (ora 21.45), pe arena "Pod Goricom" din Podgorica, în ultimele două partide din Liga Națiunilor.

v v v

FC Viitorul va întâlni pe Concordia Chiajna, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Ovidiu, într-o partidă programată în etapa a XV-a a Ligii l de fotbal.

Cu patru victorii în ultimele cinci runde, trupa lui Gheorghe Hagi va face tot posibilul pentru a obține cele trei puncte și de a rămâne în fruntea clasamentului, ba chiar să spere la prima poziție, ocupată în acest moment de CFR Cluj.

Într-un clasament al ultimelor 10 etape, FC Viitorul și CFR Cluj împart prima poziție, cu 21 de puncte. La polul opus este Dinamo București, cu doar nouă puncte în ultimele zece runde, doar FC Voluntari fiind mai slabă decât aceasta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Stire din Sport : Rundă în deplasare pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 0.5338 secunde