Ianis Hagi a marcat cinci goluri la faza județeană a "Cupei Hagi"

2934
Ianis Hagi a marcat cinci goluri la faza județeană a
Echipa de juniori E (fotbaliști de 12 ani) de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" s-a calificat direct la turneul final al "Cupei Hagi", care va avea loc la Constanța, între 26 mai și 1 iunie. De asemenea, MarconStar Medgidia va evolua la turneul zonal de la Galați (27-28 martie).
Ambele formații au obținut calificarea în fazele superioare ale competiției după etapa județeană a întrecerii, care a avut loc, în week-end-ul trecut, la Eforie Nord, și a fost câștigată de Academie.
În finala mare, Academia a întrecut formația din Medgidia cu 11-0, prin golurile marcate de Nicolae Cârnaț (4), Bogdan Anghel (3), Ianis Hagi (2), Alexandru Vlăescu și Dumitru Gheorghe. În meciul care i-a asigurat prezența în finala mare, Academia trecuse de FC Farul, cu 10-0 (Cârnaț 4, Ianis Hagi 3, Leonard Gheorghe 2, Dumitru Gheorghe).
Finala mică i-a revenit Farului, care a dispus de FC Viitorul, cu 3-0. FC Viitorul a pierdut, cu 1-2, și disputa cu MarconStar, în urma căreia echipa din Medgidia a acces în finala mare.

Lotul de jucători al Academiei
Cosmin Dur - Bozoancă, George Dăineanu, Mircea Manole, Tudor Țăranu, Dumitru Gheorghe, Andrei Chiriță, Robert Moldoveanu, Andrei Rusu, Bogdan Anghel, Andreas Iani, Alexandru Vlăescu, Alexandru Trancă, Nicolae Cârnaț, Tiberiu Căpușă, Ianis Hagi, Leonard Gheorghe (antrenor, Marius Codescu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3013 secunde