Iancu şi Simovici, coechipieri şi… adversari. „Calificarea se decide la Podgorica!”

184
Iancu şi Simovici, coechipieri şi… adversari. „Calificarea se decide la Podgorica!” - iancu2-1605280702.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii Ionuț Iancu, Daniel Vasile și Nebojsa Simovic, de la HC Dobrogea Sud, s-au întors la Constanța, după meciurile din preliminariile Campionatului European. Iancu și Simovic au fost adversari, duminica trecută, la Baia Mare, unde România a învins Muntenegru, scor 36-27, victorie care i-ar putea netezi drumul spre turneul final din 2022.

Iancu a fost MVP-ul partidei, închizând în multe momente poarta tricolorilor. Ba, mai mult, a și marcat două goluri!

„Mă bucur că am câștigat cu Muntenegru, ne-am dorit foarte mult victoria. Parcă este o prospețime la echipa națională, ne simțim foarte bine și cu antrenorul Rareș Fortuneanu. Important este că acum avem o șansă clară, trebuie să ne ținem de ea și să ne calificăm!

Simo? M-a felicitat și, mai în glumă, mai în serios, a spus că se bucură pentru mine. Ultimul meci, din Muntenegru, o să fie decisiv. Vom fi din nou adversari”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, portarul Ionuț Iancu.

La rândul său, Nebojsa Simovic este de părere că soarta calificării la EURO 2022 se va decide în returul de la Podgorica.

„Am început bine, dar apoi ne-am relaxat. Am jucat prost, nu am respectat ce ne-a transmis antrenorul. Dar, nu asta e diferența de valoare. Iancu a fost foarte bun, a apărat trei mingi importante pe final și i-a împins de la spate, le-a dat putere colegilor. Ne revedem la Podgorica, cred că acolo se va decide calificarea”, a spus handbalistul muntenegrean.

XXX

Naţionala României este favorită în „dubla” cu Kosovo, din 10 și 13 martie, de unde speră să ia maximum de puncte, și speră apoi la o victorie contra Suediei, pe teren propriu, pe 28 aprilie. Meciul care închide ecuația calificării în Grupa a 8-a va fi, însă, cel mai probabil, cel din Muntenegru, de pe 2 mai. Primele două clasate se califică direct la EURO 2022. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9793 secunde