Și verdictul de la TAS i-a fost nefavorabil Farului

403
FC Farul și Poli Iași au primit verdictul de la TAS în cazul "Nocturna", forul de la Lausanne dându-i însă câștig de cauză grupării moldovene. Oricum, chiar și dacă primea cele trei puncte, Farul nu mai putea urca pe locul 15, din pricina egalului scos de Poli Iași în Giulești.
Unirea Urziceni a făcut egal cu Steaua și a devenit campioană, profitând de înfrângerea lui FC Timișoara la Brașov, bănățenii nemaiputând fi ajutați să ia titlul nici de cele șase puncte de la TAS, pe care le-ar putea primi astăzi. Verdictul favorabil de la Lausanne ar trimite-o pe Timișoara însă pe locul doi. Steaua și FC Vaslui au prins in extremis locurile de Europa League (în dauna Rapidului și a lui U Craiova), iar Dinamo a terminat în genunchi sezonul, provocând intrarea pe teren a fanilor săi, care au vrut să le ceară socoteală jucătorilor.
Unirea Urziceni va juca direct în grupele Ligii Campionilor, iar Dinamo sau FC Timișoara în turul trei preliminar al Ligii. În Europa League vor juca: 6. Steaua - (în turul doi), 5. FC Vaslui - (în turul trei), 4. CFR Cluj, Dinamo sau FC Timișoara (în turul patru).
Gloria Buzău, CS Otopeni, Farul și Gaz Metan au căzut în Liga a II-a, dar medieșenii își pot păstra locul în prima divizie dacă FC Argeș va fi retrogradată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Iunie 2009
Stire din Sport : Retrogradați și umiliți
Pagina a fost generata in 3.4791 secunde