ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL, ÎN TIMPUL ANTRENAMENTULUI / Ciclist campion, mort după ce a fost lovit de camion

546
ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL, ÎN TIMPUL  ANTRENAMENTULUI / Ciclist campion, mort după ce a fost lovit de camion - sportiv-1492855951.jpg

Articole recomandate

Ciclistul italian Michele Scarponi, învingător în Turul Italiei în 2011, a încetat din viața sâmbătă dimineață după ce a fost lovit de un camion în timpul unui antrenament, a anunțat presa sportivă italiană și echipa sa Astana.

''Rutierul nostru Michele Scarponi a murit în această dimineață în timp ce se antrena pe bicicletă în apropiere de domiciliul său din Filottrano (centrul Italiei — n.r.). Michele a fost lovit de o furgonetă la o intersecție'', scrie echipa ciclistă într-un comunicat.

Scarponi, în vârstă de 37 ani, se afla în plină pregătire pentru Turul Italiei, care va debuta pe 5 mai în Sardinia. După forfaitul cauzat de o accidentare al lui Fabio Aru, el urma să devină liderul echipei Astana în Giro.

Scarponi a câștigat Giro 2011 după declasarea spaniolului Alberto Contador pentru dopaj. El a mai câștigat cursa Tirreno-Adriatico în 2009. Și el a fost suspendat pentru dopaj între 2007 și 2008.

Vineri, Scarponi a ocupat locul 4 în Turul Alpilor, cursă în care câștigase luni prima etapă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Eveniment : S-a spânzurat în a doua zi de Paști
Pagina a fost generata in 0.4528 secunde