Horia Tecău va fi Moș Nicolae pentru tinerii tenismeni

315
Horia Tecău va fi Moș Nicolae pentru tinerii tenismeni - horiatecau-1480258636.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău și Federația Română de Tenis îi invită pe copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani din cluburile afiliate să participe la evenimentul "Kids Day", care va avea loc marți, 6 decembrie, începând cu ora 13, la Centrul Național de Tenis din București. Prilej perfect pentru Horia Tecău de a le înmâna tinerilor sportivi noua sa carte, "Viața în ritm de tenis", ce va fi lansată luni, 12 decembrie, la librăria Cărturești-Carusel. 


Anul trecut, Horia Tecău a fost Moș Nicolae pentru copiii din Constanța. Fostul campion de la Wimbledon a împărțit autografe și s-a fotografiat alături de copiii de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru". 


Tot la Centrul Național de Tenis, în perioada 24-29 noiembrie, are loc o pregătire centralizată la care participă lotul de juniori U16, calificat pe tabloul principal la turneul Orange Bowl. 


Turneul american este unul din cele mai prestigioase turnee internaționale, este considerat, neoficial, un adevărat campionat mondial pentru juniori. Federația Română de Tenis susține deplasarea jucătorilor români la competițiile americane (Eddie Herr, Orange Bowl), din acest final de sezon. În cadrul sesiunii de vineri, 25 noiembrie, juniorii au avut parte de o surpriză, având ocazia să se antreneze alături de Florin Mergea. 


Din lotul deplasat în Statele Unite ale Americii, face parte și Roxana Manu (16 ani), legitimată la LPS Constanța, considerată una din cele mai talentate sportive din țară la nivelul său de vârstă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Vești minunate din tenis
Pagina a fost generata in 0.4278 secunde