Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați din turneul de la Paris

187
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați din turneul de la Paris - horiatecau-1572470162.jpg

Articole de la același autor

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au participat la turneul ATP Masters de la Paris, însă au fost eliminați încă din primul tur. 
Perechea româno-olandeză a dat piept cu dublul format din spaniolul Marcel Granollers și argentinianul Horacio Zeballos. Tenismanul constănțean și partenerul său au început foarte bine partida și și-au adjudecat primul set, scor 6-3, însă, în parțialul al doilea, și-au pierdut ritmul și au fost nevoiți să cedeze cu același scor cu care s-au impus în primul. 


S-a intrat în super tie-break, acolo unde constănțeanul și batavul născut în Curacao nu au contat aproape deloc. Granollers și Zeballos au jucat perfect și au câștigat cu 10-4, avansând astfel în turul al doilea. 


Înfrângerea nu este una prea dureroasă pentru Horia Tecău și Jean Julien Rojer, având în vedere că cei doi au câștigat, săptămâna trecută, finala turneului ATP de la Basel și s-au calificat matematic la Turneul Campionilor. Competiția va avea loc la finalul anului, la Londra, în celebra sală "O2 Arena". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6786 secunde