Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hamburg

166
Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hamburg - horia-1626288833.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Hamburg (Germania), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 1.168.220 de euro.

Creditaţi cu prima şansă la cucerirea trofeului, tenismenul constănţean şi partenerul său s-au impus fără probleme, în optimi, în două seturi, scor 6-0, 6-1, în faţa cuplului Ruben Gonzales (Filipine) / Hunter Johnson (SUA), la finele unei partide care a durat numai 41 de minute.

Iniţial, Tecău şi Krawietz ar fi trebuit să joace contra cuplului Ricardas Berankis (Lituania) / Yen-Hsun Lu (Taiwan), însă sportivul baltic s-a accidentat la glezna dreaptă şi s-a retras.

Graţie accesului în sferturi, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 11.820 de euro şi 90 de puncte ATP la dublu. Adversarii lor din sferturi sunt germanii Daniel Altmaier şi Rudolf Molleker.

XXX

Tenismenul elveţian Roger Federer (9 ATP) a renunţat să mai participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei accidentări la genunchi. Federer, care împlineşte în august 40 de ani, a suferit anul trecut două intervenţii chirurgicale la genunchi, care i-au impus o lungă perioadă de inactivitate competiţională.


„În timpul sezonului pe iarbă, din păcate, am constatat iar probleme la genunchi şi trebuie să accept că nu voi putea fi prezent la JO de la Tokyo. Sunt foarte dezamăgit, deoarece a fost o onoare şi un punct culminant al carierei mele de fiecare dată când am reprezentat Elveţia.

Am început deja reabilitarea în speranţa că voi putea juca la alte turnee care vor avea loc la finalul verii. Doresc mult succes echipei olimpice a Elveţiei”, a transmis Roger Federer. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6075 secunde