Horia Tecău, nominalizat la titlul "Tenismanul anului 2012 în viziunea fanilor"

197
Horia Tecău, nominalizat la titlul
Tenismanul constănțean Horia Tecău și partenerul său de dublu, suedezul Robert Lindstedt, sunt în luptă pentru titlul de cea mai bună pereche a anului 2012 în viziunea fanilor. Tecău este singurul român care a reușit să poziționeze țara noastră pe harta sportului alb mondial în 2012.


Câștigător în patru turnee la dublu, alături de Lindstedt (București, Hertogenbosch, Bastad și Cincinnati), constănțeanul a jucat o semifinală de Grand Slam (Australian Open) și o nouă finală de Grand Slam (Wimbledon, a treia prezență în ultimul act pentru jucătorul nostru la All England Lawn Tennis and Croquet Club). Visul de a cuceri un turneu de Mare Șlem s-a împlinit, totuși, dar la dublu mixt, unde Horia și Bethanie Mattek-Sands s-au încununat campioni la Aussie Open. 

Performanțele sale deosebite l-au adus până pe locul 5 în clasamentul de dublu, iar Comitetul Olimpic și Sportiv Român i-a oferit onoarea de a fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Londra. 

Pentru a-l putea vota pe Horia, trebuie să accesați această adresă: http://www.atpworldtour.com/Fans/ATP-Awards/Fans-Favorite-Voting-2012.aspx.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1957 secunde