Horia Tecău, în sferturile de finală ale Masters-ului de la Miami

225
Horia Tecău, în sferturile de finală ale Masters-ului de la Miami - horia-1617116742.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Marcelo Arevalo (El Salvador) s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 3.343.785 dolari.

În partida din optimi, tenismenul constănţean şi partenerul său, în premieră în această formulă, au furnizat marea surpriză, învingându-i, în două seturi decise în tie-break, scor 7-6 (7), 7-6 (4), pe principalii favoriţi la trofeu, columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.

Graţie accesului în sferturi, Tecău şi Arevalo şi-au asigurat un cec de 27.000 de dolari şi 180 de puncte ATP la dublu. Următorii lor adversari sunt britanicii Daniel Evans şi Neal Skupski.

XXX

Tot la Miami, însă în proba feminină de simplu, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (20 ani, nr. 9 WTA) s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins-o, scor 3-6, 6-3, 6-2, pe spaniola Garbine Muguruza, într-o partidă contând pentru optimi.

În sferturile de finală au mai acces Ashleigh Barty (Australia, cap de serie nr. 1), Arina Sabalenka (Belarus, cap de serie nr. 7), Elina Svitolina (Ucraina, cap de serie nr. 5) sau Naomi Osaka (Japonia, cap de serie nr. 2). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6679 secunde