Horia Tecău, în finala de dublu mixt de la Aussie Open

163
1
Horia Tecău, în finala de dublu mixt de la Aussie Open - horia-1454089820.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (Ro-mânia)/Coco Vandeweghe (SUA) s-a calificat în finala probei de dublu mixt la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care se desfășoară, în aceste zile, pe terenurile de la Melbourne. 


Tenismanul constănțean și partenera sa s-au impus, vineri, în semifinale, scor 6-4, 6-4, în fața cuplului Treat Huey (Filipine)/Andreja Klepac (Slovenia), partida durând o oră și 7 minute. 


Prin calificarea în finală, Tecău și Vandeweghe și-au asigurat un cec de 75.500 de dolari australieni. Adversarii lor din finală sunt Elena Vesnina (Rusia) și Bruno Soares (Brazilia), capi de serie nr. 5. 


În 2012, Horia Tecău a câștigat titlul la dublu mixt la Aussie Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.


Comentează știrea

adriana
30 ianuarie 2016
lucru part-time

Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6289 secunde