Mai multe ştiri online:

Horia Tecău exclude varianta ocupării postului de căpitan al echipei de Cupa Davis

Ştire online publicată Vineri, 24 Noiembrie 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
Jucătorul con-stănțean de tenis, Horia Tecău, a declarat că este exclus să preia funcția de căpitan al echipei României de Cupa Davis, precizând că nu are timpul necesar pentru a se dedica acestui proiect. 


„Este exclus să fiu căpitanul echipei României de Cupa Davis. Nu am timpul necesar să mă dedic acestui proiect. Pentru a fi căpitan, trebuie să aloci timp și energie, iar calendarul meu competițional nu îmi permite. Nu aș avea timp să pregătesc echipa României de Cupa Davis așa cum mi-aș dori”, a spus Tecău, după ce, zilele trecute, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, îl enumerase printre candidații pentru funcția de căpitan al echipei de Cupa Davis, alături de Victor Hănescu și Florin Mergea. 


Întrebat cine ar trebui să primească, în opinia sa, premiul de sportivul anului 2017, Horia Tecău a răspuns: „Simona Halep este cap de listă prin faptul că a ajuns numărul 1 mondial. Ea a arătat tuturor că, venind dintr-un oraș mai mic, poți ajunge numărul 1 în lume dacă muncești foarte mult și îți dorești să faci performanță”. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7336 secunde