€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Horia Tecău, campion la Winston Salem. Urmează US Open

Ştire online publicată Luni, 27 August 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Perechea Horia Tecău (România)/Jean-Julien Rojer (Olanda) a cucerit primul trofeu de la revenirea în circuit, după ce s-a impus, în finala turneului Winston Salem (SUA; premii în valoare totală de 700.000 de dolari), scor 6-4, 6-2, în fața cuplului James Cerretani (SUA)/Leander Paes (India).

Tenismanul constănțean și partenerul său triumfaseră în această arenă și în 2017, iar finala din week-end, care a durat ceva mai mult de o oră, a încununat o săptămână perfectă, în care nu au pierdut niciun set și nu au jucat nici măcar un tie-break.

Pentru performanța lor, Tecău și Rojer au primit 38.120 de dolari și 250 de puncte ATP. Este cel de-al doilea trofeu cucerit de cei doi, anul acesta, după cel de la Dubai, din luna martie, și, în același timp, primul succes de la revenirea lui Tecău după accidentarea care l-a ținut departe de teren din aprilie până în august.

v v v

De astăzi, cuplul româno-olandez participă la US Open (27 august - 9 septembrie), al patrulea turneu de Grand Slam al anului, unde trebuie să-și apere cele 2.000 de puncte primite pentru câștigarea titlului în 2017. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.4442 secunde