HCM s-a reunit cu 16 jucători

265
HCM s-a reunit cu 16 jucători - 35a56c3a743d11bf7908edc1f53482ba.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii campioanei României, HCM Constanța, s-au reunit, vineri, la un hotel din Mamaia, în vederea demarării pregătirii pentru noul sezon.

Au fost prezenți 16 jucători, inclusiv noile achiziții Șelaru (portar), Mocanu (pivot), de la CSM Medgidia, și Dimache (centru), de la Dinamo. Restul handbaliștilor au fost: Mihnea - Sas, Băiceanu - Nicolae, Pavlovic, Csepreghi - Buricea, Sabou, Timofte - Murtaza - Popovic - L. Toma, Sadoveac. Au lipsit, învoiți, Mureșan, Popescu, Stănescu, Schuch și Adzic. HCM s-a despărțit de Hejtmanek, Săulescu, Borodi, Vukovic și Șoldănescu.
Până pe 21 iulie, antrenamentele se vor desfășura la Constanța, iar pe 19 și 20 iulie handbaliștii vor efectua vizita medicală, la București. Apoi începe cantonamentul din Serbia, de la Zlatibor (12 zile), cu două amicale cu Vardar Skopje, după care urmează alte partide, la Novi Sad. Între 14 și 22 august, HCM va reveni cu pregătirea la Constanța, iar pe 22 august va susține un amical cu o echipă maghiară (Dunaferr sau Veszprem). Între 26 și 31 august urmează un turneu în Bosnia, la Banja Luka, alături de formația locală, Gorenje (campioana Sloveniei), Chambery (vicecampioana Franței) și Steaua.
"Vrem să mai aducem jucători. Ne batem cu Steaua și Reșița la campionat. În Liga Campionilor va fi greu, pentru că pe teren propriu vom evolua la Buzău", a declarat antrenorul Zoran Kurteș. HCM e în discuții avansate cu un inter stânga, dar își dorește și un inter dreapta.
"HCM m-a vrut de mult timp. Mă bucur pentru acest transfer și vreau să nu dezamăgesc. E un pas foarte mare pentru mine, mai ales că voi juca și în Ligă", a arătat și Dimache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8524 secunde