Suferință în tabăra campioanei României la handbal masculin

HCM Constanța, ultimul meci cu sârbul Cvetkovic pe bancă?

565
HCM Constanța, ultimul meci cu sârbul Cvetkovic pe bancă? - 06bd50825e90c29ba33f065d4fd24376.jpg

Articole de la același autor

Tensiune în handbal masculin constănțean. Odată cu instalarea sârbului Jovica Cvetkovic pe banca tehnică, jocul HCM-ului și-a pierdut din strălucire, iar echipa riscă să se transforme, din campioană, într-o formație de duzină.

Pe cât de inspirați au fost conducătorii HCM-ului când
l-au adus la Constanța pe regretatul Zoran Kurteș, pe atât de neinspirați s-au dovedit când l-au ales, ca înlocuitor, pe Jovica Cvetkovic. De când acest om a preluat frâiele, echipa se opintește mai ceva ca bătrânul asin ce trage abia-abia cotiga-n pantă.
Lucru de neconceput sezonul trecut, apărarea HCM-ului este vraiște, primind peste 30 de goluri în partide cu adversari mediocri. 32 de goluri a încasat de la Cluj, 37 de la Odorhei, 36 de la Satu Mare. Pe cele din Liga Campionilor nu le mai punem la socoteală. Și asta în condițiile în care portarul Mihai Popescu chiar este în formă!
Dar nu numai defensiva este la pământ. HCM nu mai are strălucire, sclipire, fantezie. Nici măcar viteză. Asistăm la lupte surde, inodore, incolore, insipide. Cine să dea tonul creației? Cike Onyejekwe pe care Cvetkovic ni-l tot vâră pe gât? Băiatul acesta a fi potrivit pentru alt post, dar, cu siguranță, cu pentru cel de coordonator.
Și suporterii s-au săturat de experimentele sârbului. Și-au pierdut deja răbdarea și îi cer tot mai insistent demisia. Fanii îl invocă pe Kurteș, însă - tot respectul Zoran! - nu putem trăi din amintiri. Oare când se vor trezi conducătorii HCM-ului? Când vor realiza că "Sfinxul" Jovica nu este compatibil cu spiritul HCM? Ce mai așteaptă? "Victoria" finală? Echipa nu mai are determinare, bucurie de a juca și parcă nici dorință de victorie.

Merg în Spania ca mielul la tăiat
Pe HCM Constanța, o așteaptă, duminică, un nou meci infernal, în care șansele sunt precum cele ale mielului de Paști: cel cu Ciudad Real, din etapa a treia a Ligii Campionilor, Grupa D. În lotul dobrogean, nu sunt probleme deosebite, sâmbătă va avea loc plecarea spre Madrid, iar de acolo înainte, Dumnezeu cu mila.
Acest joc ar putea fi ultimul cu Jovica Cvetkovic pe banca tehnică. Obiectivele în Champions League sunt compromise, Doamne ferește să nu urmeze bătăile și în campionat, ceea ce nu ar fi exclus dacă se continuă cu "Sfinxul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4645 secunde