HCM Constanța - Steaua, în Liga Națională de handbal masculin

1394

Articole de la același autor

Derby-ul etapei a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin se dispută, sâmbătă,
13 decembrie, pe litoral, între HCM Constanța și Steaua. Pentru una dintre cele două combatante, ziua va fi cu ghinion.

Cel mai încrâncenat meci de handbal al week-end-ului are loc, sâmbătă, la Sala Sporturilor, între HCM Constanța (1, 20 p) și Steaua (5, 14 p), vicecampioana, respectiv campioana României.
Ambele echipe sunt deja calificate în primăvara europeană și este foarte posibil să se întâlnească în sferturile sau semifinalele Cupei Cupelor. Până atunci, rivalitatea se mută în campionatul intern, iar jocul de sâmbătă va arăta cine este mai tare, la ora actuală, în România.
Antrenorii HCM-ului, Zoran Kurteș și Eden Hairi, nu au probleme deosebite de lot, băieții mișcându-se bine în "intermediara" de miercuri, când au câștigat la Timișoara, 27-24 cu Poli. De partea cealaltă, Steaua vine să-și joace la malul mării ultima șansă, un eventual eșec scoțând-o definitiv din lupta pentru titlu.
Meciul începe la ora 18 (transmis înregistrat, de la ora 19, de Sport.ro) și este arbitrat de brigada piteșteană Barbu / Nica. După acest joc, Sala Sporturilor intră în reparații până pe 28 decembrie.
###
Două vecine de clasament, U Cluj (10, 10 p) și CSM Medgidia (9, 11 p), sunt protagonistele duelului din Sala "Horia Demian". Ambele formații au aspirații europene, dar gazdele pornesc cu prima șansă, ardelenii învingând pe teren propriu inclusiv pe HCM Constanța. Astfel, Medgidia lui Ion Crăciun trebuie să se mobilizeze la maximum pentru a scoate măcar un rezultat pozitiv, chiar și o remiză fiind pe placul tehnicianului dobrogean.
Întâlnirea debutează la ora 11, fiind arbitrată de brigada Ștefan / Ștark (București).
Celelalte partide ale etapei: HC Odorhei - Bucovina Suceava, CS H&V Pitești - Poli Timișoara, HC Minaur Baia Mare - Pandurii Târgu Jiu, CSM Oradea - Știința Bacău, UCM Reșița - Dinamo București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.875 secunde