HCM Constanța, spectacol la Sala Sporturilor

299
1
HCM Constanța, spectacol la Sala Sporturilor - hcmconstanta-1411746173.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor din Constanța, HCM va disputa meciul din etapa a șasea din cadrul Ligii Naționale masculine, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu. Partida va fi în direct pe Digi Sport 1.

În ciuda problemelor financiare, HCM Constanța se va lupta pentru fiecare victorie. Atât căpitanul Toma, cât și extrema Buricea și portarul Rudi Stănescu au declarat adesea că vor juca fiecare meci ca și cum ar fi o finală. Etapa trecută, echipa constănțeană a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu HC Odorhei, 29-29. Până acum, con-stănțenii au două victorii, o egalitate și o înfrângere, în timp ce Pandurii și-au trecut în palmares un singur meci câștigat, cu Steaua, în etapa a cincea. În clasament, diferența dintre cele două este de patru puncte, Constanța aflându-se pe locul patru, iar Pandurii pe locul 12.

Pe 1 octombrie, HCM Constanța va disputa meciul cu Potaissa Turda, din etapa a treia, care a fost amânat.

v v v

Celelalte partide ale etapei sunt: CSM București - Potaissa Turda, CSU Suceava - HCM Minaur Baia Mare, Știința Bacău - HC Vaslui, Poli Timișoara - HC Odorhei, Dinamo București - AHC Dunărea Călărași. 

Comentează știrea

tavy
27 septembrie 2014
am batut..

31-21

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Septembrie 2014
Stire din Sport : HCM Constanța - HC Odorhei, astăzi
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare  la Râmnicu Vâlcea
Pagina a fost generata in 0.5348 secunde