HCM Constanța nu va juca direct în grupele Ligii Campionilor

704
3
HCM Constanța nu va juca direct în grupele Ligii Campionilor - sus-1340393798.jpg
Campioana la handbal masculin HCM Constanța nu va intra direct în grupele principale ale Ligii Campionilor, fiind retrogradată în preliminariile ediției 2012-2013.
Formația constănțeană a evoluat de șase ori în Liga Campionilor, doar o singură dată fiind în preliminarii, în sezonul 2007-2008, când s-a calificat în grupe, după dubla eliminatorie cu KV Sasja HC.
În 2009-2010, a avut cea mai bună performanță, calificarea în optimile competiției, pentru ca, în următoarele două sezoane, calificată direct în grupe, să încheie cu două, respectiv o singură victorie.
Joi seara, EHF a anunțat oficial echipele participante și fazele în care vor juca, precum și urnele valorice, pentru tragerile la sorți din 3 și 6 iulie. HCM Constanța este cap de serie, dar nu în faza grupelor, ci în preliminarii, rezultatele slabe din ultimii doi ani contând în retrogradare.
Noul sistem de calificare prevede formarea a trei grupe de câte patru echipe, în turul preliminar, meciurile urmând să se dispute în sistem turneu, din care doar prima clasată va ajunge în grupele principale. De asemenea, una dintre echipele din prima urnă valorică, în care se află HCM Constanța, RK Sloga, HC Metalurg și Dinamo Minsk, va juca doar dublă manșă eliminatorie, cu o formație din urna a patra, în care se află Apla Hard, Beșikaș, HC Lovcen și SSV Bozen. Astfel, grupele principale vor începe cu 24 de echipe la start.

Comentează știrea

Constantean
23 iunie 2012
Mori, Porcule!

Mori, Porcule!

Andreea
23 iunie 2012
Pentru Nr 1

Mai bine la puscarie cu PORCU CONSTANTINESCU.

BREAKING NEWS
24 iunie 2012
BREAKING NEWS

CJC-ul nu va prelua FC Farul....Dar o va face altcineva..100% sigur se va sti numele investitorului in data de 26-27 iunie 2012.S-a inteles cu patronul clubului FC FARUL..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde