HCM Constanța, în semifinalele Cupei României la handbal masculin

370

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HCM Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei României, competiție care se desfășoară, în aceste zile, la Sala Transilvania din Sibiu.
Ieri, în partida din sferturi, formația antrenată de Zoran Kurteș și Eden Hairi s-a impus, cu scorul de 33-26, în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii au ținut pasul timp ce 20 de minute, după care campioana a accelerat și a încheiat repriza întâi cu avantaj de opt goluri, 19-11. După pauză, Constanța a forțat doar cât a trebuit, menajându-și forțele pentru duelurile următoare, mai ales că obiectivul este clar: câștigarea trofeului.
Iată și rezultatele din celelalte trei meciuri ale zilei de ieri: Steaua București - Știința Bacău 37-30, Dinamo București - Bucovina Suceava 32-28 și UCM Reșița - HC Odorhei 34-27.
Astăzi, sunt programate semifinalele, după următorul program: HCM Constanța - Steaua (de la ora 16.00) și Dinamo București - UCM Reșița (ora 18.00), ambele întâlniri fiind transmise în direct de Sport.ro.
Mâine, este zi liberă, finala urmând a se desfășura duminică, 17 mai, de la ora 11, transmisă, de asemenea, de Sport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0793 secunde