Cupa României la handbal masculin

HCM Constanța, calificare la pas în semifinale

429
1
HCM Constanța, calificare la pas în semifinale - hcmcsmploiesti1-1337715976.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, a făcut primul pas către realizarea eventului în acest sezon. După ce și-a trecut în palmares titlul național, formația de la malul mării a debutat furtunos și în Cupa României.
Ieri, la Sala Polivalentă de la Baia Mare, gazda meciurilor din Cupă, HCM Constanța a învins, fără drept de apel, cu scorul de 43-31 (20-13), pe Potaissa Turda. Campioana a condus cu 8-0 în min. 10, apoi a mai redus din turație, încheind repriza întâi la șapte goluri diferență. La reluare, a fost iarăși spectacol, iar băieții antrenați de Constantin Ștefan se califică astfel en-fanfare în semifinale.
Pentru HCM, au marcat: Novanc, Ghionea (câte 6), Sabou, Irimescu, Stavrositu (câte 5), Șimicu, Stamate (câte 4), Toma (3), Csepreghi, Buricea (câte 2) și Angelovski (1).
Iată și celelalte rezultate ale zilei de ieri: CS Caraș Severin - U Bucovina Suceava 26-28, HC Odorhei - Pandurii Târgu Jiu 32-28, Știința Bacău - Poli Timișoara 23-17.
Meciurile din semifinale au loc astăzi, după următorul program: HCM Constanța - U Bucovina Suceava (ora 18.00) și HC Odorhei - Știința Bacău (ora 20.00).
Finala este programată joi, 24 mai, de la ora 20.00.

Cea de-a 26-a ediție a Cupei României este organizată de Federația Română de Handbal și Fundația Minaur, în parteneriat cu Consiliul Local Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș, având colaboratori Asociația Județeană de Handbal și Direcția Județeană pentru Sport Maramureș. La competiție, participă echipele clasate pe locurile 1-8 în Liga Națională.
Un punct inedit din programul ediției 2012 a Cupei României este meciul care va avea loc joi, de la ora 18.00, înaintea finalei, când este plănuit un joc între handbaliști din mai multe generații ale Minaurului: Odae, Răzor, Avramescu, Panțâru, Albu, Belu, Neșovici, Stamate, Oros, Rădulescu, Nicolae Voinea sunt câțiva dintre jucătorii care și-au confirmat prezența.



Comentează știrea

suporter RCJ Farul
23 mai 2012
Mihalacheeeee!

Azi se disputa partida de rugby RCJ Farul - CSM Bucuresti in Superliga! La orele 18, pe stadionul "Mihai Naca"! Stiai asta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5307 secunde