HCDS, victorie superbă cu CSA Steaua

146
HCDS, victorie superbă cu CSA Steaua - hcds-1602515713.jpg

Articole de la același autor

HCDS rămâne pe locul 2 în Liga Zimbrilor după un succes important în fața Stelei: 32-28 (15-15), în ultimul meci al etapei a 9-a, care trage cortina peste turneul 2 de la Sfântu Gheorghe. Un duel echilibrat, tranșat pe final de constănţeni în Sepsi Arena, după o repriză secundă pe care au controlat-o aproape în totalitate. De la 23-21, în minutul 45, balanța victoriei a început să se încline tot mai mult către tabăra constănţeană.

Experiența lui Buricea în centru, servant perfect pentru Nikolic și Andrei, un „trasor” marca Komogorov și două intervenții senzaționale reușite la 7 metri de Iancu, la aruncările lui Milosevic și Grbovic, a doua într-un moment cheie, la 27-26, cu om în minus pe teren, i-au menținut pe “delfini” la timona jocului.

Șandru a rezolvat apoi, pe cont propriu, un atac pozițional și ne-a dus la 28-26, în minutul 55.

Steaua lui Marius Stavrositu a redus din diferență, dar inspirația oamenilor săi de la 9 metri, egipteanul Khairy, sârbul Milosevic și rusul Aslanian, s-a pierdut pe final. Au rezultat două contraatacuri tăioase, finalizate de Andrei și Chikovani, care au dus scorul la 30-27, cu două minute înainte de sfârșitul partidei.

Milosevic a făcut 30-28, dar Buricea a scos un 7 metri, transformat de Șandru când mai rămăsese un minut și jumătate de joc.

Nistor a parafat rezultatul final: 32-28. HCDS bifează a 7-a victorie în 8 meciuri disputate de la începutul sezonului, un traseu aproape perfect, întrerupt doar de sincopa de sâmbătă cu Poli Timișoara.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde