HCDS și-a stabilit programul de pregătire pentru această săptămână

140
HCDS și-a stabilit programul de pregătire pentru această săptămână - hcds-1597081832.jpg

Articole de la același autor

În așteptarea veștilor legate de Turneul Final 4 al Cupei României la handbal masculin, HCDS Constanța începe o săptămână de pregătire intensă cu gândul la primele meciuri oficiale ale noului sezon.

În fiecare zi, de luni până vineri, băieții antrenați de Djordje Cirkovic și George Buricea vor efectua două ședințe de antrenament.

"Delfinii" abia așteaptă să înceapă noua stagiune, mai ales după declarațiile făcute recent de președintele Rudi Stănescu, cel care este nerăbdător ca meciurile oficiale să aibă loc.

"FRH ne-a trimis un draft de regulament, fiecare club poate veni cu completări. Ulterior se vor stabili și datele, dar în funcție de cupele europene. Sistemul este creat după orarul competițiilor europene. Cred că va începe în septembrie, cel mai devreme. Ne vom întâlni, probabil, într-un singur oraș toate cele 16 echipe din Liga Națională. Să vedem dacă va fi un turneu pentru tot turul sau două turnee. Nu cred că este posibil unul singur, să jucăm 15 meciuri la rând. Eu optez pentru două turnee. Singurele orașe care ar îndeplini condițiile sunt București și Cluj-Napoca, pentru că au câte două săli de nivel european și altele de antrenament. La 16 echipe, trebuie să fie minimum două săli de joc" , a declarat recent oficialul constănțean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6639 secunde