Mai multe ştiri online:

HCDS s-a impus la Timișoara și așteaptă duelul de la Constanța. "Sper să fie ultimul meci!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 19 Mai 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat, joi seară, partida din deplasare cu SCM Politehnica Timișoara, scor 23-22 (12-11), în primul duel al confruntării pentru locurile 5-6 din Liga Națională. 


Cum se întâmplă de fiecare dată când se întâlnesc, cele două formații au oferit un spectacol handbalist de calitate, într-un echilibru milimetric. Chiar dacă HCDS a condus pe tabelă în marea majoritate a timpului, bănățenii au găsit întotdeauna resurse pentru a ține aproape. Diferența a fost făcută în ultimul minut al jocului, atunci când gazdele s-au precipitat la finalizare și n-au mai prins cadrul porții lui Nikola Mitrevski. 


Pentru HC Dobrogea Sud Constanța (antrenori Zvonko Sundovski și Marko Isakovic) au evoluat: portari - Nikola Mitrevski și Dan Vasile; jucători de câmp - Laurențiu Toma (7 goluri), George Buricea (4), Dejan Malinovic (3), Nikola Crnoglavac, Ionuț Nistor, Dragoș Soare și Stevan Vujovic (câte 2), Mladen Rakcevic (1), Dalibor Cutura, Sabin Ignat, Predrag Vujadinovic, Mihai Rohozneanu, Velko Markoski și Vencel Csog. 


„O victorie frumoasă, meritată, muncită de către toată lumea. Îi felicit pe băieți și pe antrenori pentru cum au luptat. Mai avem un singur meci, sper eu. Joi, la Constanța, ne trebuie încă o victorie pentru a termina pe locul 5. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi”, a declarat, pentru hcdobrogeasud.ro, președintele dobrogenilor, Ionuț Stănescu, imediat după încheierea partidei.
 
Meciul doi este programat joi, 24 mai, la Sala Sporturilor din Constanța. Dacă se va impune, HC Dobrogea Sud va încheia sezonul 2017/2018 al Ligii Naționale pe locul 5. 


Reamintim că, tot în acest sezon, HCDS a cucerit Supercupa și Cupa României, câștigându-și dreptul de a evolua în următoarea ediție a Cupei EHF. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8354 secunde