HCDS Constanţa a câştigat meciul amical cu SCM Politehnica Timişoara

205
HCDS Constanţa a câştigat meciul amical cu SCM Politehnica Timişoara - hcdsvictorie-1629021663.jpg

Articole de la același autor

HCDS Constanţa s-a impus și în ultimul meci amical disputat în această vară, scor 28-21 cu SCM Politehnica Timișoara, chiar pe terenul bănățenilor. „Delfinii” revin acasă după aproape două săptămâni de cantonament.

Pe 25 august, HC Dobrogea Sud o va întâlni pe Dinamo București în Supercupa României. Meciul care prefațează noul sezon se va juca la Alexandria. Pe 28 august, echipa de pe litoral va juca în Ungaria, cu Csurgoi KK, în primul tur preliminar al Ligii Europene (manșa secundă va avea loc la Constanța, pe 5 septembrie). Liga Zimbrilor pornește la drum în ultimul weekend din august. „Delfinii” vor debuta în noua ediție de campionat pe 1 septembrie, în deplasare, cu CSM București.

HCDS Constanţa s-a întărit înainte de debutul noului sezon, astfel că suporterii handbalului constănţean au mari aşteptări de la favoriţii lor.

Antrenorii Djordje Cirkovic şi George Buricea fac o treabă foarte bună la club, astfel că există toate şansele ca HCDS să fie o nucă tare în acest sezon pentru celelalte echipe. (M.G.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9482 secunde