HCDS anunţă punerea în vânzare a abonamentelor. Un prim test câştigat de constănţeni

260
HCDS anunţă punerea în vânzare a abonamentelor. Un prim test câştigat de constănţeni - hcdstest-1628531952.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 august – 30 septembrie, abonamentele pentru meciurile echipei HCDS Constanţa din campionat, Cupa României și European League vor putea fi achiziționate online.

Partidele oficiale încep din 5 septembrie, atunci când „delfinii” vor juca la Sala Sporturilor, de la ora 18.00, manșa secundă cu echipa maghiară Csurgoi KK, din turul 1 preliminar al European League.

Până atunci, HCDS va lupta pentru Supercupa României, cu Dinamo București, pe 25 august, la Alexandria, și va debuta în noul sezon european, pe 28 august, în Ungaria.

Seria meciurilor amicale de pregătire a început. În primul joc disputat în cantonamentul din Serbia, echipa de pe litoral a câștigat clar, scor 36-23, cu Jugovic Kac.

Urmează miercuri, un nou test în Serbia, cu Partizan Belgrad.

„Când Constanţa m-a dorit şi m-a chemat am răspuns imediat afirmativ pentru că ştiam multe despre Constanţa, despre club şi despre România în general. Cred că a fost o alegere foarte bună pentru mine. Sper ca anul acesta să fie foarte bun pentru noi. Suntem şase jucători noi, dar cred că avem la dispoziţie destul timp până la startul sezonului să facem ca totul să meargă bine”, a declarat pentru pagina oficială de Facebook a clubului, interul stânga, Marin Vegar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8296 secunde