HCDS a resimțit lipsa fanilor la meciul cu HC Victor Stavropol. "Diferența putea fi mult mai mare"

177

Articole de la același autor

HCDS a trecut fără probleme de HC Victor Stavropol, scor 26-18, în prima manșă a turului I preliminar din European Handball League. Jucătorii, dar și oficialii echipei constănțene sunt de părere că, dacă spectatorii aveau acces în tribunele Sălii Sporturilor, scorul ar fi fost unul mult mai mare.

"Erau 5-6 oameni în tribune. Ne tot așteptam să ne încurajeze cineva. Greu fără fani, așteptăm să revină cât mai repede în tribune. Mergem în Rusia încrezători. Ne-am făcut bine treaba, iar băieții noi, Komogorov și ceilalți, au făcut un joc bun. S-au integrat destul de repede în echipă", a declarat omul meciului, Ionuț Nistor.

Dacă Nistor i-a disperat pe ruși cu eficacitatea sa, marcându-le 11 goluri, celălalt Ionuț, "îngerul păzitor" al porții constănțene, Iancu, a reușit să închidă poarta minute bune, cu o evoluție demnă de "profesorul" său de pe margine, președintele Ionuț Stănescu.

"Fanii ne-au lipsit! Alături de ei era altceva, ne-ar fi împins mai mult de la spate și, cu siguranță, am fi obținut o victorie mult mai frumoasă. Dar, i-am simțit lângă noi, pentru că am jucat cu tricourile astea faine, cu numele lor trecute pe spate. Suntem bucuroși de rezultat și mergem în Rusia să câștigăm", a declarat Ionuț Iancu.

Fostul mare jucător al HCM și HCDS Constanța, Laurențiu Toma, a specificat și el că decorul a fost unul trist fără fani. "Tomiță" este optimist în ceea ce privește returul din Rusia și este sigur că echipa se va califica în turul al doilea preliminar al competiției europene.

"Mă bucur că am debutat cu victorie în cupele europene. S-a văzut că am revenit după o pauză lungă, jocul nu a fost chiar așa cum ne-am dorit. Au venit jucători pe ultima sută de metri, dar s-au integrat totuși și este bine că nu avem accidentați. Ne așteptă un meci foarte greu în retur, rușii au arătat în prima repriză că sunt o echipă redutabilă și sunt convins că, pe teren propriu, vor face tot posibilul să întoarcă rezultatul. 8 goluri nu este o diferență prea mare în handbal, s-au mai văzut răsturnări de rezultat, dar noi suntem destul de maturi, cu o experiență bogată în cupele europene și eu zic că acolo vom merge tot la victorie.

Victoria o dedicăm suporterilor! Ne-am dorit să îi avem aproape de noi, așa a apărut și ideea să îi punem pe tricouri, pe numerele fiecărui jucător. Cu ei în tribune, sunt convins că diferența ar fi fost mult mai mare", a concluzionat Laurențiu Toma. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5648 secunde