HCDS a plecat în cantonamentul din Serbia

Duminică, 01 August 2021, 20:48
177
HCDS a luat cap compas Belgrad! Urmează cea mai grea perioadă a pregătirii de vară, în care handbaliștii constănţeni vor acumula fizic și vor juca primele meciuri amicale. Echipa a plecat sâmbătă dimineaţă, cu autocarul, spre Serbia și, pentru a evita oboseala unui drum lung în condiții de caniculă, a înnoptat la Drobeta Turnu Severin, înainte de a trece granița.

„Au trecut deja 10 zile de la reunire. Mă bucur că jucătorii noi s-au integrat destul de repede. Urmează acum tehnico-tactic să vedem cât de repede învață și cât de repede ne omogenizăm. Sper să ne întoarcem sănătoși acasă, asta este foarte important”, a declarat Ionuţ Nistor.

„Urmează perioada cea mai grea pentru orice sportiv, dar, totodată, suntem nerăbdători să începem pregătirea și meciurile. Avem şase jucători noi, care ne-au lăsat o impresie foarte bună, așa că suntem încrezători”, a spus şi Daniel Vasile.

Vor fi 13 zile de pregătire intensă, în care echipa antrenată de Djordje Cirkovic și George Buricea va susține și patru meciuri amicale: pe 7, 9 și 11 august, la Belgrad, cu Jugovic Kac, Metaloplastika Sabac și Partizan Belgrad și pe 13 august, la întoarcere, în Timișoara, cu Politehnica. Din lot fac parte: Vasile și Chilianu – portari, Nistor, Stankovic, T.Ștefan și R.Ștefan – extreme dreapta, Andrei și Loghin -extreme stânga, Ilie, Raso și Caba – centri, Komogorov, Chikovani și Vegar – interi stânga, Buvinic – inter dreapta, Nikolic și Susanu – pivoți.

Cei trei juniori convocați la lotul național U19, Stănescu, Preda și Bruj, se vor prezenta luni în cantonamentul tricolorilor de la Izvorani, împreună cu antrenorul Enis Murtaza.Pagina a fost generata in 0.2245 secunde