HCDS a plecat în cantonament. Blazevic: "Cred că voi ajuta cu experiența mea!"

155

Articole de la același autor

Alen Blazevic a venit la Constanța să pună umărul la primul titlu pentru HCDS. Internaționalul croat a dezvăluit câteva dintre gândurile sale, într-un interviu realizat pe țărmul mării.

Cucerit deja de frumusețea orașului, Alen Blazevic spune că se simte foarte bine alături de noii săi colegi. Vine cu o experiență uriașă, după ce a jucat la Gorenje Velenje, Cimos Koper, Nexe, Guadalajara și, timp de opt ani, la Pick Szeged, unde s-a călit în duelurile din Champions League sau EHF Cup, competiție pe care a și câștigat-o în 2014, la Berlin.

Ca și lui Djordje Cirkovic, i se spune "Ciro", un nume de origine italiană. Prietenii l-au poreclit așa pentru că poartă numele celebrului Miroslav "Ciro" Blazevic, antrenorul care a condus naționala de fotbal a Croației la bronzul mondial în 1998.

Pentru Alen Blazevic, 2020 este un an special. Pe 25 aprilie, soția i-a născut primul copil, un băiețel pe nume Kai, iar în vara acestui an, a acceptat o nouă provocare, îmbrăcând tricoul Constanței.

"Sunt foarte fericit pentru acest transfer. Constanța este un oraș frumos, cu un club de handbal foarte bun și cred că am luat o decizie foarte bună. Am experiență mare cu Szeged și cu alte cluburi și cred că voi ajuta cu experiența mea echipa. Sper că vom juca un handbal foarte bun, în Europa și în campionatul României. Am vorbit cu președintele Ionuț Stănescu și mi-a plăcut, a fost foarte corect cu mine. Îmi place Constanța, știu că este un oraș cu istorie în handbal, că a avut un club faimos în România și în Europa și sper ca, în sezonul acesta, să aducem titlul din nou la Constanța. Echipa are jucători foarte buni. Ne antrenăm de zece zile împreună și deja pot spune că mă simt foarte bine în acest grup", a spus Alen Blazevic, pentru site-ul oficial al clubului.

XXX

HC Dobrogea Sud a plecat, ieri, în cantonament la Sighișoara, acolo unde se va pregăti pentru următoarele 10 zile. Jucătorilor antrenați de Djordje Cirkovic li s-a efectuat testul pentru Covid-19 la Sala Sporturilor, după care aceștia s-au îmbarcat în autocar și au plecat.

Pe data de 15 iulie, HCDS va susține și un meci de pregătire la Sighișoara, cel mai probabil în compania CSM-ului Făgăraș, formație aflată și ea în pregătire la Sighișoara.

De asemenea, clubul de pe litoral a perfectat o "dublă" cu Steaua, pentru sfârșitul lunii iulie, la Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.503 secunde