€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

HC Vaslui s-a retras din Liga Națională. Cu cine joacă HCDS în etapa a noua?

Ştire online publicată Miercuri, 01 August 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină de handbal HC Vaslui s-a retras din Liga Națională de handbal din cauza problemelor financiare, iar în acest moment primul eșalon al handbalului românesc are doar 13 echipe.

Nu este primul caz de acest gen în țara campionilor mondiali Cornel Oțelea, Cristan Gațu, Ștefan Birtalan sau Gheorghe Gruia. Numai în ultimele două sezoane au dispărut subit din peisaj echipe precum HC Adrian Petrea Reșița, HC Odorhei sau Politehnica Iași. În această situație, regulamentul oferă posibilitatea de a se înscrie în Liga Națională echipei ACS Alexandria, idee ce nu surâde echipei din Oltenia.

O altă echipă care ar putea primi invitația în liga greilor este Universitatea Cluj. Cum debutul sezonului se apropie cu pași repezi, este greu de crezut că una dintre echipe va accepta să fie carne de tun în Liga Națională, doar pentru a da bine la numărătoare.

HC Dobrogea Sud Constanța ar fi urmat să întâlnească pe HC Vaslui în etapa a IX-a, însă momentan nu se știe dacă va avea adversar sau dacă va avea etapă liberă.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.868 secunde