HC Dobrogea Sud vizează prima victorie din Liga Națională

154
HC Dobrogea Sud vizează prima victorie din Liga Națională - hcds-1568751378.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud își linge rănile după înfrângerea suferită în deplasare cu Dinamo, în etapa a treia a Ligii Naționale, dar echipa de la malul mării își pregătește, cu atenție, ascensiunea. 


Handbaliștii constănțeni vor avea parte de o săptămână grea, cu antrenamente intense la Sala Sporturilor, în vederea meciului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu CSM Făgăraș. Partida va avea loc cu începere de la ora 18:00. 


La meciul cu Făgăraș va intra și brazilianul Fabio Rocha Chiuffa, un jucător extrem de important, care nu a avut drept de joc până acum în Liga Națională. 


"Este un jucător de care aveam nevoie în campionat. Chiuffa a avut o evoluție foarte bună contra turcilor, în Cupa EHF. Chiar dacă a fost un meci la discreția noastră, s-a văzut că are stofă. Este un braț sigur și un jucător spectaculos", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


Handbaliștii constănțeni speră ca la partida de sâmbătă să aibă parte de un public numeros, care să îi încurajeze de la începutul și până la finalul jocului. 


O victorie cu CSM Făgăraș le-ar da un moral mai bun jucătorilor antrenați de Zvonko Sundovski și George Buricea, în vederea partidei cu maghiarii de la Csurgoi, din turul al doilea preliminar al Cupei EHF.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1072 secunde