Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, victorie mare în derby-ul cu Dunărea Călărași

213
HC Dobrogea Sud, victorie mare în derby-ul cu Dunărea Călărași - hcdobrogea-1549210966.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal Handbal Club Dobrogea Sud s-a impus, sâmbătă, la Călărași, cu scorul de 30-27 (16-15), în fața localnicei Dunărea, în derby-ul rundei a XVI-a a Ligii Naționale, la finele unui meci pe care constănțenii l-au controlat aproape în totalitate. 


Crnoglavac a marcat nu mai puțin de 10 goluri (6 din aruncări de la 7 m), iar în poartă, Iancu a fost în formă și a spulberat orice speranță a Dunării. 
 

Pentru HCDS, au mai înscris Chikovani, Csog (câte 4), Mocanu (3), Nikolic, Mladenovic (câte 2), Malinovic, Nistor, Kevic, Vujovic și Toma (câte 1). 


"Plusul nostru de experiență și-a spus cuvântul. Am fost mai pragmatici, iar după pauză, apărarea a mers foarte bine în a doua jumătate a reprizei. Iancu a fost în mare formă. Diferența a făcut-o și poarta, Șelaru nu a prins o zi la fel de bună", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului. 


Handbaliștii constănțeni au fost încurajați din tribune de un număr mare de suporteri. Au fost 45 de fani în grupul organizat care a făcut deplasarea de la Constanța, dar numărul total de susținători s-a ridicat la 70-80. 


"Le mulțumim că au răspuns apelului lansat de noi după meciul de la Buzău și au venit la Călărași să ne susțină. Îi așteptăm acum la Sala Sporturilor, la meciul cu Minaur, de marți. Știm că ora 16.00 este poate nepotrivită pentru unii, dar am programat așa meciul pentru că vom juca, sâmbătă, în Danemarca, tot de la ora 16.00, ora României. Ne vom antrena toată săptămâna viitoare tot de la ora 16.00. Ne-am gândit că ar fi bine să jucăm cu Minaur la aceeași oră, pentru că ne așteaptă un meci greu cu Hostelbro și este important să luăm în calcul toate aspectele", a explicat președintele Stănescu. 


HC Dobrogea Sud va juca, mâine, cu Minaur Baia Mare, în etapa a XVII-a a Ligii Naționale, iar sâmbătă, 9 februarie, va debuta în Grupa C a Cupei EHF, pe terenul echipei daneze Team Tvis Hostelbro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0289 secunde