HC Dobrogea Sud, victorie la "masa verde" în meciul cu CSM Făgăraş

Miercuri, 28 Octombrie 2020, 17:40
527
Victorie la „masa verde” pentru HC Dobrogea Sud, după ce Comisia Centrală de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Handbal a decis ca jocul dintre echipa constănţeană şi CSM Făgăraş, contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale masculine, să fie omologat cu scorul de 10-0 în favoarea Constanţei, după ce formaţia braşoveană, care a raportat cazuri de infectare cu virusul Covid-19 în lot, nu s-a prezentat la meci.

Reamintim că partida respectivă ar fi trebuit să se dispute în data de 23 octombrie, în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe.

Alte trei echipe au fost penalizate, din acelaşi motiv, de către comisia FRH. Astfel, CS Magnum Botoşani a pierdut cu 0-10 şase partide, CSM Bacău, patru partide, iar Politehnica Timişoara, una.

În urma acestei decizii, HC Dobrogea Sud a acumulat 24 de puncte şi a trecut pe locul 2 în clasament. Lideră este Dinamo București (30 puncte, 10 meciuri), iar pe cea de-a treia treaptă a podiumului figurează Potaissa Turda (21 puncte, 9 meciuri).

Liga Naţională este întreruptă până pe 11 noiembrie, când, conform programării, ar trebui să aibă loc etapa a 11-a, în care HC Dobrogea Sud va juca împotriva campioanei Dinamo București.

v v v

Decizii similare şi în ceea ce priveşte meciurile HC Zalău - CS Minaur Baia Mare şi ACS Crișul Chișineu Criș - CSU Cluj-Napoca, din etapa a doua a Ligii Naţionale feminine.

Conform prevederilor protocolului medical al FRH, echipele din Zalău şi Chişineu Criş, care nu au putut veni la turneul de la Sfântu Gheorghe pentru că au avut în lot jucătoare infectate cu virusul Covid-19, au pierdut la „masa verde”, scor 0-10. 

Pagina a fost generata in 0.262 secunde