HC Dobrogea Sud trimite trei handbalişti la naţionala de cadeţi a României

156
HC Dobrogea Sud trimite trei handbalişti la naţionala de cadeţi a României - hcdobrogea-1615212085.jpg

Articole de la același autor

Tinerii handbalişti David Pavlov, Daniel Paraschiv și George Teodor Ștefan, de la HC Dobrogea Sud, au primit convocări la echipa națională de cadeți a României, care va desfășura un stagiu de pregătire, în perioada 9-13 martie, la Timișoara.

În cadrul acțiunii, cadeții tricolori vor susține și două meciuri amicale, contra reprezentativei similare a Serbiei. Cei trei puști de la Academia HC Dobrogea Sud fac parte din lotul echipei a doua a clubului constănţean și au evoluat în acest sezon în Divizia A. Mai mult, pe 26 februarie, Ștefan și-a făcut debutul în Liga Naţională, la doar 16 ani și 9 luni. Ștefan și Pavlov evoluează pe postul de extremă dreapta, iar Paraschiv este portar.

După acțiunea de la Timișoara, cei trei se vor alătura echipei de Divizia A, care va susține, între 18 și 21 martie, la Buzău, meciurile din etapele 11-14, în compania formaţiilor CSM Alexandria, CSM București, Universitatea Craiova și CNOJP București, informează site-ul oficial al clubului constănţean. Vor fi ultimele meciuri din retur și din acest sezon.

XXX

Federaţia Română de Handbal a comunicat datele pentru următorul turneu al Ligii Naţionale. După încheierea perioadei rezervate echipelor naționale, pe 22 și 23 martie, la Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare, se vor disputa meciurile din etapa a 19-a, precum și restanța CSU Suceava - Dinamo Bucureşti, din etapa a 18-a. HC Dobrogea Sud va întâlni pe CSM București, pe 23 martie, de la ora 15.50, în direct la TVR 2. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5133 secunde