HC Dobrogea Sud, start ca din tun în play-off-ul Ligii Naționale

560
HC Dobrogea Sud, start ca din tun în play-off-ul Ligii Naționale - hcds-1554646785.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a debutat cu dreptul în cursa finală pentru titlul, sâmbătă, după o victorie, scor 28-23, împotriva celor de la SCM Politehnica Timișoara, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului Ligii Naționale. 


În urma acestui succes, HCDS ocupă prima poziție în clasament, cu nouă puncte, urmată de CSM București, cu șase puncte, ce a trecut în această rundă de ocupanta locului trei, Dunărea Călărași (două puncte), scor 28-25, pe teren propriu. Ultimul loc este ocupat de SCM Politehnica Timișoara, cu zero puncte. 


"Suntem favoriți să câștigăm grupa și vrem să mergem pe drumul ăsta. Am întâlnit o echipă dură, care a venit să-și vândă scump pielea. Au depășit limita, dar așa e când sunt împinși de la bancă. Toate meciurile vor fi grele", a declarat "veteranul" George Buricea. 


Agresivitatea echipei adverse a fost sesizată și de fosta glorie a naționalei României, actualmente președinte al HCDS, Ionuț Stănescu: "A fost un meci deosebit de disputat. Toate meciurile cu Timișoara sunt pe muchie de cuțit, e bine că am câștigat. O victorie muncită, cu eliminări, cu de toate, un meci spectaculos. Practic, abia acum începe campionatul". 
Campionatul ia o pauză săptămâna aceasta, pentru că au loc meciuri din preliminariile EURO 2020. HC Dobrogea Sud are nu mai puțin de 9 jucători convocați la loturile reprezentative: Ionuț Iancu, Vencel Csog (România), Nikola Mitrevski, Velko Markoski (Macedonia), Nikola Crnoglavac, Zoran Nikolic (Serbia), Stevan Vujovic (Muntenegru), Dejan Malinovic (Bosnia-Herțegovina), Viacheslav Saldatsenka (Belarus). 
Următorul meci în Liga Națională este programat în data de 17 aprilie, atunci când HC Dobrogea Sud primește vizita celor de la CSM București. 


XXX 
Suporterii i-au aclamat pe învingători și le-au pregătit o surpriză lui Velko Markoski și Stevan Vujovic. Sărbătoriții săptămânii au primit câte un tort din partea fanilor, care le-au cântat "La mulți ani!" pe teren, la finalul partidei. Velko a împlinit 33 de ani pe 5 aprilie, iar Stevan, 29 de ani, duminică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2221 secunde