HC Dobrogea Sud se reunește astăzi. Gânduri mari pentru sezonul următor

302
HC Dobrogea Sud se reunește astăzi. Gânduri mari pentru sezonul următor - hcds-1592742394.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud se reunește, astăzi, la Constanța, în condiții speciale. Dacă până acum echipa constănțeană se reunea la Sala Sporturilor, iată că pandemia de coronavirus a făcut ca acest lucru să nu mai fie posibil, iar elevii lui Djordje Cirkovic să se reunească la stadionul de rugby "Mihail Naca".

În sezonul care urmează, obiectivele HCDS sunt foarte ambițioase. Constănțenii vor să cucerească titlul de campioni ai României, să aibă un parcurs cât mai lung în cupele europene și să câștige Final Four-ul Cupei României care va avea loc la Constanța, chiar înainte de începerea noii stagiuni.

Trei handbaliști de certă valoare s-au alăturat echipei constănțene pentru ca vitrina cu trofee a clubului să fie completată în sezonul viitor. Este vorba despre croatul Alen Blazevic, de la Pick Szeged, turcul Onur Ersin, de la Beșiktaș Istanbul, și rusul Vitaly Komogorov, de la Tatabanya. Iar conducătorii clubului mai au în vedere și alte întăriri care să ajute echipa să obțină mari performanțe.

Întreaga săptămână, handbaliștii de pe litoral vor efectua antrenamente în aer liber, așa cum vor face și săptămâna care urmează. Luni, 6 iulie, constănțenii vor pleca la Sfântu Gheorghe pentru a efectua un cantonament care va dura până pe 17 iulie.

Noul campionat va începe în ziua de 19 august, când HC Dobrogea Sud va întâlni, la Constanța, pe CSM Bacău.

v v v

Fost jucător de bază al HCM Constanța, Marius Stavrositu a hotărât să pună punct carierei de jucător la aproape 40 de ani.

"Am adorat handbalul de la 11 ani, de când m-am dus la preselecții la CSS 1 Constanța, și am zis că o să joc până mă vor lăsa picioarele. Au trecut 29 de ani de atunci! Nu m-au lăsat picioarele, dar simt că a venit timpul...

Mi-am dorit să las ceva în urma mea, să bucur spectatorii, să trec suporterii prin toate stările. Faptul că am îmbrăcat echipamentul Naționalei și mi s-a intonat imnul României mă face să cred că tot ce sunt astăzi datorez sportului.

Din suflet spun că am avut o carieră frumoasă și sunt recunoscător pentru fiecare clipă petrecută la HCM Constanța, CSM București, CSA Steaua și la Naționala României. Decizia de a mă retrage din postura de jucător profesionist nu are legătură cu pandemia de Covid-19, ci vine firesc, pentru un sportiv care peste două luni împlinește 40 de ani.

Nu am niciun regret, ba chiar mi-am îndeplinit toate obiectivele: las în urma mea nu doar un palmares la care visează orice sportiv profesionist, ci și tehnici de joc care să-i inspire pe cei ce vin în urma mea, așa cum la rândul meu am învățat de la campioni.

Nu am de gând să trăiesc din amintirile de jucător, ci să-mi fac altele noi, așa că vă invit să fiți în continuare alături de mine. Împreună vom face și alte lucruri spectaculoase", a transmis Marius Stavrositu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9708 secunde