HC Dobrogea Sud s-a impus categoric în fața HC Farul, în derby-ul DA

292

Articole de la același autor

Ieri, la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud și HC Farul au pornit la drum în Divizia A de handbal masculin. Cu o experiență mult mai mare de joc, HCD s-a impus de o manieră categorică în fața tinerilor de la HC Farul. După prima repriză, veteranii aveau avans opt puncte (22-14). Rakcevic și compania au mărit ecartul în a doua parte a jocului, timp în care elevii lui Eden Hairi și-au pierdut din energie.

HC Dobrogea Sud a debutat, astfel, cu o victorie categorică în noul sezon al DA, scor 43-27.

"Chiar dacă am câștigat la o diferență destul de mare, jocul nostru nu a fost foarte bun. Sunt convins că poate fi mult îmbunătățit și cred că în meciurile care urmează vom arăta publicului constănțean o calitate a handbalului mult mai bună", a declarat președintele HC Dobrogea, Ionuț Stănescu, la încheierea meciului.

Suporterii s-au prezentat în număr mare la sală și sufletul lor a fost împărțit, căci de o parte se aflau veteranii Constanței, cei care au adus handbalul de mare clasă la malul mării, iar de cealaltă parte se aflau tinerii handbaliști crescuți în oraș, care au un drum lung în față.

"S-a văzut clar plusul de experiență pe care îl au cei de la HC Dobrogea. Mă bucur în mod special pentru prima repriză și chiar asta am să le spun și băieților, să nu se sperie, pentru că e un început de drum. Mai avem mult de muncă. Era normal ca publicul constănțean să nu lipsească de la acest meci și e îmbucurător că au fost alături de noi, indiferent cu ce echipă au ținut", a afirmat Nurhan Ali, președintele HC Farul.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat: Vujadinovic 8, Rakcevic 8, Subțirică 8, Cutura 4, Munteanu 4, Angelovski 3, Săulescu 3, Bologa 3, Bondărescu 2.

Marcatorii de la HC Farul au fost: Tudorancea 8, Loghin 5, Ion 3, Stoian 3, Moșoiu 3, Pană 2, Marcu 1, Dușa 1, Tucanu 1.

În etapa următoare, HCD va juca acasă cu GSIP Moreni, iar HC Farul, în deplasare, cu Știința Municipal Bacău.

Iată rezultatele celorlalte partide ale primei etape din Seria A: CSU Suceava - LPS Piatra Neamț 48-20, GSIP Moreni - CS Bucovina 33-36, ACS Teleorman Alexandria - Atletico Alexandria 33-37, CSM București II - Știința Municipal Bacău 25-36, CSU Târgoviște - Poli Unistil Iași 12-40, HC Buzău 2012 - CSM Cimentul Bicaz 10-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea a învins HC Farul
Pagina a fost generata in 0.8094 secunde