HC Dobrogea Sud s-a despărțit de antrenorul Sandu Iacob

390
1
HC Dobrogea Sud s-a despărțit  de antrenorul Sandu Iacob - hcdobrogea-1525184503.jpg

Articole de la același autor

Eliminarea din faza sferturilor de finală ale play-off-ului Ligii Naționale, în fața celor de la Dinamo București (scor 1-2 la general), i-a fost fatală tehnicianului celor de la HC Dobrogea Sud Constanța, Sandu Iacob. Conducerea dobrogenilor și antrenorul naționalei de tineret au reziliat colaborarea pe cale amiabilă.

Sandu Iacob a preluat echipa de pe litoral în luna octombrie, după demiterea francezului Christian Gaudin, a reușit să câștige trofeul Cupei României și a fost la două goluri distanță de a elimina o forță a Europei, SC Magdeburg, în ultimul tur preliminar înainte de grupele Cupei EHF.

Până la finalul sezonului, echipa va fi condusă de secundul Marko Isakovic, urmând ca, din vară, să fie instalat un nou antrenor principal. Favorit pentru a prelua echipa este sârbul Zvonko Sundovski, cel care a mai antrenat la Constanța, pe HCM, dar și pe CSM București.

HC Dobrogea Sud Constanța va juca astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor, împotriva Dunării Călărași, în primul meci al duelurilor pentru locurile 5-8. În cea de-a doua confruntare, se întâlnesc SCM Politehnica Timișoara și CS Minaur Baia Mare.

v v v

Chiar dacă planează un val de incertitudine legat de noul antrenor, conducerea constănțenilor este foarte activă pe piața transferurilor, pregătind noul sezon.

Primii doi jucători transferați sunt interul stânga al Dunării Călărași, georgianul Irakli Chikovani, și internaționalul român Marius Mocanu (pivot), adus de la Dinamo București. De asemenea, se lucrează intens pentru achiziționarea unui al treilea portar (în afara lui Dan Vasile și Nikola Mitrevski).

La capitolul plecări, pivotul Dragoș Soare a semnat cu Dunărea Călărași, iar sârbilor Mladen Rakcevic (36 de ani) și Sijan Dane (41 de ani) nu li se vor mai prelungi contractele.

v v v

CSM București a reușit să îi transfere pe frații Allahkaram și Sajad Esteki, de la Dinamo București, cei care au fost exponențiali în câștigarea titlului sezonul trecut. Sajad Esteki a demonstrat în nenumărate rânduri că este unul din cei mai valoroși jucători ai Ligii Naționale.

Comentează știrea

Miki
2 mai 2018
transferuri

Sajad este detasat cel mai bun inter stanga din campionat, la fel cum Cutura este cel mai bun centru din Liga Zimbrilor, urmat de Allahkaram Esteki. Felicitam reintoarcerea lui Mocanu la Constanta!! Cikovani....mai bine il lasau unde e....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2148 secunde