HC Dobrogea Sud s-a calificat în play-off-ul Cupei EHF la handbal masculin

364
HC Dobrogea Sud s-a calificat în  play-off-ul Cupei EHF la handbal masculin - hcdobrogea-1538923894.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud a învins, sâmbătă, la Sala Sporturilor, scor 28-21 (15-15), echipa cehă Talent Robstav MAT Plzen, în prima manșă din turul al doilea al Cupei EHF.

După o primă repriză echilibrată, antrenorul Zvonko Sundovski a mutat inspirat cu Nikola Mitrevski în poartă și Sabin Ignat în centrul apărării, iar cehii nu au mai reușit decât trei goluri în 25 de minute! HCDS a condus cu 26-18 în minutul 55, dar pe final a ridicat piciorul de pe accelerație, însă nu atât de mult încât să fie pusă sub semnul întrebării victoria.

"A mers foarte bine apărarea, am reușit să-i surprindem prin agresivitate. Este o victorie importantă, am muncit mult pentru ea, mă bucur că am bătut la o diferență confortabilă", a declarat extrema Laurențiu Toma.

"Am reușit să câștigăm la o diferență de 7 goluri, cea mai mare de până acum în acest sezon", a spus și președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

Pentru HCDS, au marcat: Crnogavac, Vujovic (câte 5), Mocanu (4), Kevic, Csog (câte 3), Chikovani, Mladenovic, Nistor (câte 2), Toma, Ignat (câte 1).

Manșa a doua s-a jucat, aseară, tot la Sala Sporturilor, terminându-se după închiderea ediției.

HCDS II, a cincea victorie

în Divizia A

Echipa antrenată de Alexandr Adzic s-a impus în etapa a 5-a din Divizia A, scor 40-31 (19-15), împotriva celor de la CSM București.

După un parcurs fără greșeală, HCDS II este lider în seria B, cu 15 puncte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7655 secunde