€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud repetă la Cluj partitura pentru Malmo

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va juca, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 17, în deplasare, împotriva celor de la CSU Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii Naționale.

Dobrogenii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic au acumulat opt victorii în ultimele nouă partide (șapte în Liga Națională, două în Cupa EHF) și sunt favoriții incontestabili ai acestei dispute. După un început de sezon mai ezitant, HCDS a reușit să-și recapete tonusul când nu se mai putea mai bine: chiar înaintea partidelor din turul trei al Cupei EHF, contra suedezilor de la HK Malmo. Constănțenii au urcat pe poziția a doua a clasamentului, profitând și de faptul că derby-ul CSM București - Dinamo București a fost reprogramat.

De cealaltă parte, CSU Cluj este ultima, fiind, alături de CSU Suceava, singura formație ce nu a câștigat nicio partidă în aceste prime opt runde.

Așa cum a procedat și în succesul clar obținut în ultima etapă, 37-23 cu CSM Făgăraș, antrenorul Zvonko Sundovski va oferi șansa celor care au evoluat mai puțin să demonstreze că își merită locul în echipă. Până acum, s-au remarcat tinerii Alexandru Andrei și Daniel Susanu, ei marcând primele lor goluri pe prima scenă a handbalului românesc.

Înainte de a pleca spre Cluj, întreg lotul a luat parte la o sesiune foto, în noile echipamente, acțiune desfășurată la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin”.

După această partidă, marți, 13 noiembrie, HCDS va juca, la Sala Sporturilor, contra CSM-ului Bacău, iar sâmbătă, 17 noiembrie, are loc primul duel cu FK Malmo, în Suedia. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Constanța.

v v v

Echipa secundă a HCDS va juca sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 11, la Sala Sporturilor, împotriva CSM-ului Alexandria, într-o partidă din etapa a IX-a a Diviziei A, Seria B. În clasament, HCDS ll se află pe prima poziție, cu șapte victorii din șapte posibile (21 de puncte), în timp ce oaspeții sunt pe locul secund (18 puncte). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8402 secunde