Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, remiză dramatică cu CSM București

182

Articole de la același autor

Meci interzis cardiacilor, miercuri seară, la Sala Sporturilor din Constanța, între HC Dobrogea Sud și CSM București, terminat la egalitate, scor 23-23 (11-11), în etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin. 


Meciul a început bine pentru dobrogenii antrenați de Sandu Iacob și Marko Isakovic, însă oaspeții au echilibrat balanța, iar pe finalul primului act, chiar au preluat conducerea. Actul secund a debutat tot cu Constanța la conducere, HCDS a condus cu 21-19, bucureștenii au întors la 21-23, iar într-un final dramatic, marcat de durități și de erorile incredibile ale brigăzii de arbitri, Cutura a restabilit egalitatea, 23-23. 


"A ieșit un egal dramatic. Mă bucur foarte mult pentru echipa noastră, că a luptat până la ultima secundă. Meritam pe deplin acest punct", a declarat Dalibor Cutura, la finalul partidei. 


HC Dobrogea Sud Constanța încheie prima parte a sezonului regulat pe locul 5, cu 30 de puncte, la egalitate cu Potaissa Turda, fiind depășită de HC Odorhei


(32 p), Poli Timișoara (32 p) și Steaua București (34 p). Constănțenii termină anul 2017, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 12, tot la Sala Sporturilor, atunci când întâlnesc, în sferturile de finală ale Cupei României, formația CSM Făgăraș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7142 secunde