Cupa EHF la handbal masculin

HC Dobrogea Sud pune tunurile pe Antalyaspor. "Sunt sigur de victorie!"

248
HC Dobrogea Sud pune tunurile pe Antalyaspor.

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud așteaptă cu nerăbdare partida de duminică, 8 septembrie, cu turcii de la Antalyaspor, din turul întâi preliminar al Cupei EHF. Meciul va începe la ora 18.00 și va avea loc la Sala Sporturilor din Constanța. În manșa tur, cele două echipe au remizat, scor 24-24. 


Handbaliștii constănțeni au încredere că se pot califica, mai ales că, în partida disputată în Turcia, au fost foarte aproape de victorie. Și asta în ciuda unui început ezitant de campionat. 


Unul dintre tinerii echipei, portarul Dani Vasile, este optimist. Are deja o experiență de trei sezoane în Liga Zimbrilor, iar debutul nereușit din acest campionat nu îl sperie. 


"Trebuie să mergem înainte, sunt sigur că vom reveni la cea mai bună formă. Campionatul este lung, au trecut doar două etape. Ne vom omogeniza și o să facem jocuri bune. Duminică, vrem să se vadă o schimbare în joc, în primul rând. De victorie sunt sigur", a declarat Dani Vasile, pentru site-ul oficial al clubului. 


Cu excepția căpitanului Zoran Nikolic, care a suferit o întindere de ligamente la genunchiul drept, toți componenții echipei sunt apți de joc. Va reintra și brazilianul Chiuffa, cel care are drept de joc în Cupa EHF, însă nu și în Liga Zimbrilor, deocamdată. 


XXX 


În etapa a doua a Ligii Naționale, echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a primit, joi seară, la Sala Sporturilor, vizita Potaissei Turda. Constănțenii au făcut un joc modest, fiind învinși, scor 27-32. 


Echipa folosită de Zvonko Sundovski: Vasile 5 intervenții (1x7m), Hendawy, Iancu 7 intervenții - Nistor 4 goluri, Malinovic 3 (2x7m), Chikovani 9 (4), Simovic 2, Omar 5, Andrei 1, Ignat, Susanu, Mocanu, Csog 3. 


Handbal Club Dobrogea Sud așteaptă acum cu interes meciul cu Antalyaspor, iar apoi urmează să se concentreze pentru etapa a treia din Liga Națională. Pe 15 septembrie, constănțenii vor merge la București, pentru a da piept cu Dinamo. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5642 secunde