HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru derby-ul cu Potaissa Turda

193
HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru derby-ul cu Potaissa Turda - hcdobrogeasud-1607528845.jpg

Articole de la același autor

Dacă virusul Covid-19 nu va încurca socotelile, pe 17 decembrie, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa va juca, la Sfântu Gheorghe, cu Potaissa Turda, acesta fiind derby-ul etapei a XIII-a a Ligii Naţionale. 


Până atunci, jucătorii antrenaţi de Djordje Cirkovic se vor pregăti după același program, cu antrenamente de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, doar sâmbătă „delfinii” intrând la lucru la ora 10.00.

Duelul cu ardelenii este foarte important, miza constituind-o locul doi în clasament, împărțit acum de cele două echipe, fiecare cu câte 30 de puncte. Campioana CS Dinamo se menține în fruntea ierarhiei, cu 36 de puncte, grație victoriei obținute la „masa verde” prin neprezentarea Dunării Călărași, şi, având în vedere parcursul bun şi din EHF Europa League, este favorită la titlu.

În etapa precedentă, Potaissa a reușit o victorie importantă (25-22), în deplasare, cu CSM București, și a ținut astfel pasul cu HC Dobrogea Sud, care a trecut, mai greu decât o arată scorul (24-20), de CSU Din Suceava.

XXX

Echipele masculine de handbal CS Dinamo Bucureşti şi Fuchse Berlin au terminat la egalitate, scor 26-26 (12-14), partida disputată, marţi seara, în Sala Dinamo, contând pentru Grupa B a EHF European League.

Formaţia germană a condus jocul din primul şi până în minutul 58, când avea avans de trei goluri, 26-23, însă Dinamo, cu un final excepţional, a marcat trei goluri în ultimele două minute şi a smuls in extremis remiza.

Pentru campioana României, au marcat Răzvan Gavriloaia 7, Javier Humet Gaminde 6, Stefan Vujic, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib (câte 3), Nicuşor Negru 2, Ante Kuduz, Amine Bannour, Rome Antonio Diogo Hebo, Tudor Botea şi Seyed Alireza Mousavi Ghalehmirz (câte 1).

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale grupei: USAM Nîmes Gard - Sporting Lisabona 27-24, Tatran Preşov - IFK Kristianstad 22-27.

EHF European League se întrerupe, urmând a fi reluată la începutul anului viitor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5103 secunde