Mai multe ştiri online:
Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud pierde la Călărași. E egal la general!

Ştire online publicată Luni, 07 Mai 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a fost învinsă, ieri, în deplasare, scor 22-24 (9-12), de către Dunărea Călărași, iar situația la general a devenit 1-1, în faza play-off-ului Ligii Naționale pentru locurile 5-8.

Prima victorie pentru HCDS cu macedoneanul Zvonko Sundovski „uns” ca principal trebuie să mai aștepte. La Călărași, constănțenii au practicat un joc modest, lipsit de inspirație în multe momente. Singurul care a impresionat de la HCDS a fost portarul Nikola Mitrevski, cel care a respins o mulțime de mingi și i-a ținut pe dobrogeni aproape de adversari.

În urma acestui rezultat, echipa care se va lupta pentru locurile 5-6 va fi cea care se impune la Sala Sporturilor din Constanța, joi, 19 mai, în meciul decisiv. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.711 secunde