HC Dobrogea Sud obține un punct muncit la Dinamo, după ce a recuperat nouă goluri

346
HC Dobrogea Sud obține un punct muncit la Dinamo, după ce a recuperat nouă goluri - hcdobrogea-1518365703.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a reușit să obțină un egal cât o victorie, duminică, în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București, scor 29-29 (10-18), într-o partidă din etapa a XVlll-a din Liga Națională.

Punctul este unul de aur dacă ținem cont că, la pauză, dinamoviștii conduceau cu 18-10, iar nici cei mai optimiști suporteri constănțeni nu mai credeau într-o revenire.

Fără presiunea rezultatului, jucătorii pregătiți de Sandu Iacob și Marko Isakovic au reușit să reducă diferența, gol după gol, iar în ultimele minute aveau să întoarcă scorul, la un incredibil 29-28!!!

La ultimul atac al partidei, într-o superioritate, Dinamo București a marcat golul egalizator și a stabilit rezultatul final.

Partida ar fi trebuit să fie transmisă în direct, pe Digi Sport și Telekom Sport, însă fără prea multe informații oferite, meciul nu a mai fost transmis nicăieri.

În campionat, cele două formații nu au emoții privind calificarea în play-off, însă trag tare pentru a prinde un loc cât mai bun, pentru a avea avantajul de a disputa două partide pe teren propriu, din cele trei. HC Dobrogea Sud Constanța se află pe locul 5, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo București este pe 7, cu 32 de puncte, la egalitate cu formația retrasă din campionat HC Odorhei.

Etapa viitoare, programată, joi, 15 februarie. HC Dobrogea Sud Constanța va juca acasă, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSM Focșani 2007. Până la finalul sezonului regulat HC Dobrogea Sud va mai juca cu CS Minaur Baia Mare, HC Vaslui acasă, și în deplasare cu Potaissa Turda, CSM Făgăraș, Dunărea Călărași și CSA Steaua București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun,  deplasare la Bacău
Pagina a fost generata in 0.3397 secunde