HC Dobrogea Sud, mesaj către suporteri: "Aveți încredere în noi!"

181
HC Dobrogea Sud, mesaj către suporteri:

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud respiră aer proaspăt după victoria obținută la Călărași, scor 24-21. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic a obținut pe malul Dunării a cincea victorie consecutivă și se îndreaptă cu pași repezi către locurile fruntașe care duc în play-off. 


Peste 50 de fani au susținut echipa de la malul mării, la Călărași, iar victoria li se datorează în mare măsură și lor. Laurențiu Toma, devenit la începutul acestui sezon antrenor coordonator pentru Liga Națională, spune că handbaliștii constănțeni au fost împinși de la spate de suporteri în ultimele minute ale partidei, când au făcut diferența în favoarea lor. 
"A fost un meci foarte greu. Vreau să le mulțumesc jucătorilor, care au arătat caracter din prima până în ultima secundă. Îi felicit pentru această victorie muncită. Suporterii ne-au fost din nou alături. Avem nevoie de ei. Chiar le-am spus că echipa a simțit că trebuie să fie încurajată din tribune. Mă bucur că au încredere în noi până la capăt și le promitem că vom da totul pe teren să câștigăm", a declarat Laurențiu Toma, pentru site-ul oficial al clubului. 


Cu victoria de la Călărași, HCDS a urcat, practic, pe loc de play-off. Constănțenii sunt pe 9, la egalitate de puncte, 13, cu Dunărea, care are același golaveraj, +14, dar mai multe goluri marcate, 260 față de 255. 


XXX 
Ca de fiecare dată, Mocanu a jucat cu ambiție împotriva concitadinilor săi. Portarul Iancu a pus umărul la victorie cu paradele sale, iar Andrei, o mână sigură la aruncările de la 7 metri, a fost golgheterul echipei, cu 7 reușite. 


"Mereu când joc acasă la mine am emoții. Aici am crescut, cunosc lumea din tribune. Asta mă motivează și mă bucur că am câștigat. Aveam nevoie de această victorie", a declarat Marius Mocanu.


"Am luptat până la capăt, le mulțumim suporterilor că vin tot timpul alături de noi și ne susțin din suflet. Suntem pe o pantă ascendentă. Sper să câștigăm tot de acum și să mergem acolo unde ne e locul", a adăugat și portarul Ionuț Iancu, îngerul păzitor din poarta constănțenilor. 


"Mă bucur că am jucat bine, sper să o ținem tot așa. Este foarte important că am câștigat, am luat trei puncte care ne măresc șansele pentru play-off. Eu sper ca până în iarnă să fim pe podium", a fost reacția lui Alexandru Andrei. 
În acest moment, 9 puncte îi despart pe constănțeni de Minaur Baia Mare, care ocupă locul 3 în Liga Zimbrilor. 


Până la sfârșitul anului, se vor mai desfășura patru etape. Joi, 21 noiembrie, HCDS joacă acasă, la Sala Sporturilor din Constanța, cu CSM Reșița, pe 28 noiembrie, elevii lui Djordje Cirkovic merg la Bacău, pe 5 decembrie, la Constanța vine CSA Steaua, iar pe 12 decembrie, formația de la malul mării joacă, acasă, cu Minaur, în prima etapă din returul sezonului regulat. 
Marți, se vor trage la sorți și meciurile din optimile de finală ale Cupei României, care se vor juca până la sfârșitul anului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5464 secunde