Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, mare favorită în duelul cu CSM Făgăraș

213
HC Dobrogea Sud, mare favorită în duelul cu CSM Făgăraș - hcdobrogeasud-1541176568.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța revine în Sala Sporturilor, sâmbătă, 3 noiembrie, atunci când înfruntă, de la ora 18, pe CSM Făgăraș, în etapa a Vlll-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Formația de pe litoral, antrenată de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, s-a prezentat la antrenamente în efectiv complet după 10 zile în care șase sportivi au fost prezenți la naționalele lor, în cadrul calificărilor pentru Campionatul European. Din păcate, aceștia nu au obținut rezultate foarte bune, iar veteranul George Buricea speră ca moralul lor să nu fie afectat.

Naționala Macedoniei, cu Velko Markoski și Nikola Mitrevski în lot, s-a impus în fața Turciei, dar a pierdut cu Grecia, un meci în care era mare favorită. Cu Stevan Vujovic în echipă, Muntenegru s-a făcut de râs, după ce a remizat cu Insulele Feroe și a cedat contra Ucrainei. Serbia, cu Zoran Nikolic și Nikola Crnoglavac în teren, a remizat rușinos cu Belgia și a pierdut cu Elveția, iar Bosnia-Herțegovina, cu Dejan Malinovic pe teren, a învins pe Belarus și a pierdut cu Cehia. Dintre toți cei convocați, Nikola Crnoglavac s-a întors accidentat și va lipsi în jur de două săptămâni.

"Jucătorii din fosta Iugoslavie au pierdut meciuri importante în preliminarii. Nu au un moral prea bun, sper să nu îi afecteze în continuare. Ne bucurăm că ne-am reunit. A fost greu să ne pregătim fără ei, mai ales tactic", a declarat George Buricea.

HC Dobrogea Sud se află pe poziția a treia, cu 15 puncte, unul mai puțin decât Dinamo București, și patru în spatele CSM-ului București. Adversara de sâmbătă, CSM Făgăraș, este pe locul 12 (din 14) și n-ar trebui să pună probleme jucătorilor dobrogeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5559 secunde