€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

HC Dobrogea Sud, la a 18-a victorie în campionat. „Suntem pe primul loc!”

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
HC Dobrogea Sud a bifat cel de-al 18-lea succes din actuala ediție a Ligii Naționale de handbal masculin, după ce formația antrenată de Zvonko Sundovski s-a impus la pas, scor 36-24 (14-11), la Sala Sporturilor, în fața modestei echipe CS Universitatea Cluj. 


Partida cu ardelenii, contând pentru etapa a 22-a de campionat, a fost dominată, așa cum era de așteptat, de la un capăt la celălalt de către constănțeni. 
Antrenorul Zvonko Sundovski a decis să menajeze mulți dintre jucătorii de bază, astfel încât Nikolic, Buricea, Mitrevski și Mladenovic nu au fost incluși în lot, iar Kevic și Markoski au fost menajați. Chiar și în aceste condiții, Dobrogea Sud a făcut legea în teren, aducând bucurie în rândul sutelor de suporteri veniți în tribunele Sălii Sporturilor. 
Pentru HCDS, au marcat Crnoglavac (7), Chikovani, Csog (câte 5), Vujovic, Mocanu, Susanu (câte 4), Cutura, Toma (câte 2), Malinovic, Nistor și Andrei (câte 1), poarta fiind apărată de Iancu și Saldatsenka. 


„Cred că jucătorii noștri au fost puțin relaxați în prima repriză, știau că va fi un meci ușor și concentrarea nu a fost maximă. Dar am câștigat cele trei puncte și suntem pe primul loc. Vin meciuri din ce în ce mai grele și cred că și atitudinea băieților se va schimba”, a declarat, la final, pentru site-ul oficial al clubului, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 
Grație acestui succes, HC Dobrogea Sud acumulează 54 de puncte și rămâne liderul Ligii Naționale, urmată de CSM București (50 p), care s-a impus in extremis la Buzău, scor 24-23. 


Un meci foarte important al rundei se joacă astăzi, de la ora 17.30, la București, unde campioana Dinamo (locul 4, 42 p) primește replica Potaissei Turda (locul 3, 46 p). 


Etapa viitoare debutează chiar mâine, când, de la ora 18.00, la Bacău, HC Dobrogea Sud va întâlni localnica CSM (locul 13, penultimul, 12 p). 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7529 secunde