HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, pentru trofeul Cupei României și pentru prezența în Cupa EHF!

186
HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, pentru trofeul Cupei României și pentru prezența în Cupa EHF! - hcdobrogea-1521363736.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas doar câteva ore până la finala Cupei României la handbal masculin, acolo unde HC Dobrogea Sud Constanța va înfrunta formația SCM Politehnica Timișoara. Mai exact, de la ora 16.30, dobrogenii vor încerca să păstreze la Constanța trofeul în fața unei echipe pe care nu a învins-o niciodată pe litoral.


Miza este una imensă, dincolo de ridicarea trofeului – prezența în următoarea ediție a Cupei EHF, unul din obiectivele trasate de HC Dobrogea Sud Constanța la începutul acestui an.


Din păcate, antrenorul Sandu Iacob nu știe dacă se va putea baza în finală pe apărătorul Velko Markoski, cel care a suferit o întindere în startul partidei din semifinale, cu Steaua București (30-26). Chiar și așa, e sigur că elevii săi îl vor suplini cu brio.


Reamintim că biletele pot fi achiziționate pe platforma online www.bilete.ro sau de la casele de bilete din incinta Sălii Sporturilor, începând cu ora 9.30. Biletul costă 20 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1294 secunde