Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud își joacă, astăzi, ultima șansă din play-off

299
HC Dobrogea Sud își joacă, astăzi, ultima șansă din play-off - hcdobrogea-1492013891.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, de la ora 18, în deplasare, cu HC Odorhei, într-una dintre cele mai importante partide ale sezonului. A treia confruntare dintre cele două formații va decide cine se va califica în semifinalele play-off-ului Ligii Naționale. Meciul va fi transmis, în direct, pe Digisport 4. După primele două jocuri scorul este egal, 1-1. 


Până acum, ambele echipe și-au concretizat avantajul terenului propriu: HC Odorhei a învins în primul meci cu 27-22, iar HC Dobrogea Sud s-a revanșat în meciul doi, de la Constanța, scor 28-27, într-un joc decis în ultimele secunde. 


După duelul de foc de luni, de pe litoral, cele două formații au avut doar două zile să-și refacă energiile, înaintea întâlnirii decisive. Antrenorul Aihan Omer are tot lotul valid, cu excepția pivotului sârb Zoran Nikolic, operat de menisc, luna trecută.
 
"Avem alt moral după partida câștigată pe teren propriu. Sper că am reușit să trecem peste acel prag psihologic care ne-a înfrânat în ultima perioadă. Consider că nu avem nimic de pierdut și vom aborda partida doar la victorie. Am studiat cu atenție cele două meciuri din play-off și știm ce poate Odorheiul la ora actuală. Sperăm ca noi să fim echipa mai lucidă și mai inspirată în meciul decisiv. Am mare încredere în calitățile jucătorilor mei, că vor găsi resursele necesare de a trece și peste acest hop", a declarat Aihan Omer. 


În același timp cu meciul de la Odorheiu Secuiesc, se va juca și partida decisivă dintre AHC Potaissa Turda și SCM Politehnica Timișoara, în direct, pe TVR 1. 


Până în acest moment, calificate în semifinalele competiției sunt Dinamo București și CSM București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare la Plopeni
Pagina a fost generata in 1.1922 secunde